Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Numar maxim de zile concediu medical pentru ingrijire copil bolnav sub 7 ani

Buna ziua,

Pe anul 2025 am avut 4 zile de concediu medical ingrijire copil in luna iunie si acum, 17-21 noiembrie, 5 zile tot pentru ingrijire copil bolnav.
Astazi (24 noiembrie) medicul de familie a constatat ca ar mai fi nevoie de cateva zile de repaus/lipsa colectivitate pentru copil, dar a refuzat sa imi prelungreasca concediul medical, spunand ca a acordat deja numarul maxim de zile (5 la numar).
Este corect ce spune domnul doctor? Pe net scrie alt numar maxim de zile care se poate oferi pe luna, de catre medicul de familie.
Copilul are 4 ani si suntem familie monoparentala.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:57, 24 Noiembrie 2025
Buna ziua

vedeti aici: www.avocatnet.ro/articol_690...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Sunt insarcinata in 21 de saptamani si de pe 29.11 pana luni 04.12 sunt internata in spital cu iminența de avort ( contractii si sangerari ). Nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Concedu medical ingrijire copil bolnav laurafekker laurafekker Am o persoana revenita in iunie din concediu ingrijire copil, iar in noiembrie a venit cu concediu medical ingrijire copil bolnav...Baza de calcul sunt lunile, ... (vezi toată discuția)