Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună seara , aș dori câteva clarificări legate de o poliță ...

Bună seara , aș dori câteva clarificări legate de o poliță de asigurare facultativă locuința , - practic am avut o daună legată de o conductă de apă în baie , a trebuit să sparg pavimentul pentru a găsi țeavă spartă, apoi să-l refac , am suportat și anticipat toate cheltuielile iar compania de asigure cu care am comunicat extrem de dificil, în final mi-au spus ca acoperă doar o parte ft mică din suma ,( nu mi-au propus lucrarea în regie proprie, au refuzat o despăgubire comercială , nu răspundeau la telefon ) spunând ca ei acoperă doar localizare și acces în limita a 1000 € . Prejudiciul meu este de 7000 ron , măcar dacă îmi propuneau o cifră în regie proprie mă organizăm diferit cu lucrurile! Ce posibilități am să mai recuperez ceva din acești bani ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:51, 24 Noiembrie 2025
Buna ziua

Depinde de prevederile contractului pe care il aveti cu acea firma de asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata teava comuna de apa rece daniela moldovan daniela moldovan intro bucatarie s-a spart teava comuna de apa rece si a inundat apartament de dedesubt.cine plateste pagubele aferente apartamentului inundat ?(o noua ... (vezi toată discuția)
Reparatie teava comuna alina.ratala alina.ratala Buna ziua, Acum 2 zile s-a spart conducta principala de apa rece (cea comuna) in dreptul apartamentului meu, dupa discutii cu administratorul blocului a ... (vezi toată discuția)
Responsabilite/despagubire proprietatea privata la lucrare teava comuna bogdanaav bogdanaav Va rog daca puteti sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte: Teava comuna de apa calda de la baie s-a spart in dreptul apartamentului meu. Stiu ca cheltuielile ... (vezi toată discuția)