Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces blocat la curtea proprie

Buna seara , am si eu o intrebare . S-au inceput lucrarile de gaz pe strada ,si domnii de la firma respectiva au distrus podeturile din fata casei , adica nu mai avem acces la proprietate cu masina ,si s-a spus ca ei nu refac podurile dupa ce termina lucrarile . Ce se intampla in cazul acesta ? Multumesc anticipat
Va puteti asocia mai multi proprietari afectati de distrugere si cu ajutorul unui avocat sa demarati o procedura de obligare a constructorului sa refaca toate podetele/podiscile existente anterior. Exista posibilitatea sa obtineti si suspendarea finantarii lucrarii pana la asumarea obligatiei de refacere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șanț în fața casei iongorgan iongorgan Bună ziua. În fața casei s-a asfaltat drumul care era din piatra și s-au facut șanțuri pe pe ambele părți ale drumului. Astfel cei ce locuiesc pe ... (vezi toată discuția)
Acces pe proprietate blocat de magistrala gaz Aequitas Aequitas Buna ziua! Ma adresez dumneavoastra cu scopul de a afla raspunsul la o intrebare care ma macina de mult timp. Am cumparat o casa aflata la strada principala ... (vezi toată discuția)
Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)