Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , daca un angajator inregistreaza un contract de munca ...

Buna ziua , daca un angajator inregistreaza un contract de munca in reges { eu am cont ptr reges} dar nu semneaza efectiv noul angajat acel contract de munca . este valabil din punct de vedere juridic acel contract ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 25 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este valabil din punct de vedere juridic acel contract, daca nu poarta semnatura efectiva a ambelor parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca. elena_elias elena_elias Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca este inregula ca, contractul meu individual de munca sa nu fie semnat de catre angajator? Practic este o hartie care nu ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)