Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am un credit la ING din care ...

Bună seara am o problema și anume am un credit la ing din care mai am de achitat 28.ooo dar executorul mia pus poprire de 56.000 de lei .de ce este diferența atât de mare ce fac mai plătesc o data creditul dar la executor.Mi se pare enorm de mult, asa mi-au spus și cei de la ing.Ce trebuie să fac.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat - Silviu Dumitru , Avocat 19:50, 25 Noiembrie 2025
Diferența vine din dobânzi penalizatoare, comisioane și cheltuieli de executare. Se poate cere detalierea sumei și, dacă pare nelegal calculată, calea legală este contestația la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate banca sa ma execute de doua ori pentru acelasi contract de credit? melkoci melkoci Incerc pe scurt sa redau situatia mea cu o banca.In 2006 am luat un credit de nevoi personale.In decembrie 2009 am avut a intelegere de plata cu banca,prin ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sandup sandup Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire continuata dupa plata intregii creante LYVIAM LYVIAM Intrebarea mea este: daca suma unei executari silite este in cuantum de 4000 ron (conform Tribunalului, decisa deja de INSTANTA DE JUDECATA ca fiind ... (vezi toată discuția)