avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a unei hotarari judecatoresti. Vreau sa achit restul sumei pana la incidenta sumei din hotararea judecatoreasca, doar ca suma pe care ei vor sa o achit nu este recunoscuta de creditor, vor mult mai mult sa platesc. (Am toti fluturasii de salariu pe care apare suma virata executorului) . Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: sandup , utilizator 10:50, 31 Ianuarie 2023
Buna ziua, intai cereti sa va explice componenta sunei pe care o solicita. Pot ti penalitati, actualozari de sume, cheltuieli de executare, etc. Ulterior, vedeti daca aveti deschisa calea contestatiei la executare.
Multumusc, este o hotarare definitiva, mi s-a respins contestatia la executare. Vreau doar sa stiu daca se aplica art.1005-1012 NCPC. Multumesc frumos
1005-1012 Cpc se refera la drepturi de proprietate intelectuala. Ce mai exact va intereseaza sa stiti?
Multumesc pentru raspuns, situatia este aceasta; am poprire pe salariu de 5 ani si am achitat 80% din suma prevazuta in hotararea de executare silita. Vreau sa scap de poprire si sa achit integral restul sumei doar ca firma de recuperare solicita sa achit mult mai mult decat ar trebui, ei nu recunosc suma pe care le-am virat-o cu toate ca aceast a fost virata lunar de unitatea unde lucrez in contul executorului. Cum trebuie sa procedez ca sa mi se recunoasca sumele virate de-a lungul anilor? Multumesc
suma datorata se actualizeaza, dvs la data incuviintarii executarii silite aveati de plata acea suma. sa nu va inchipuiti ca in 5 anei sumaramane aceeasi.

Alte discuții în legătură

Executare silita v11 v11 Buna ziua. In octombrie 2014 am fost executata silit pentru suma de 6300 lei (reprezentand contravaloarea primita pe un card de cumparaturi )de catre o banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dominique Popescu Dominique Popescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: am fost executata silit pentru o suma de 14000 lei corespunzatoare unui credit neachitat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Zalex333 Zalex333 Buna ziua! In urma unui ordin judecatoresc din 2012, sunt obligat sa platesc suma de 3047.47 lei (2433.88 creaanta si 613.59 cheltuieli de executare). Mi s-a ... (vezi toată discuția)