Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, daca mi s-a terminat perioada de suspendare a ...

Bună seara, daca mi-a s-a terminat perioada de suspendare a permisului auto,pentru restituire este obligatoriu sa achit amenda acum sau o pot achita si ulterior? Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:33, 26 Noiembrie 2025
Nu este obligatoriu, dar de ce nu ati platit amenda in primele 15 zile de la data intocmirii PV de contraventie, aveati posibilitatea de a plati la jumatate din minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis cu dosar penal pe rol !!! p1xel p1xel As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul de conducere auto tinand cont de urmatoarele probleme: 1. Pe data de 18/06/2008 am fost prins ... (vezi toată discuția)
Contestatii respinse, permisul nu a fost predat miragee miragee Buna seara, Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii. Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca ... (vezi toată discuția)
Plata amenda este obligatorie in caz de accident rutier? serena91 serena91 Buna seara tuturor. O persoana apropiata mie (lucreaza pe taxi) a facut astazi accident, i s-a ridicat permisul,si i s-a dat o amenda de 300 de lei. Intrebarea ... (vezi toată discuția)