Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Administrator in CCC

Buna ziua!

Se da urmatoarea situatie: Sunt unul dintre cei doi asociati intr un srl si sunt si administrator neremunerat + angajat CIM in cadrul aceluiasi SRL. Pe perioada CCC se va suspenda CIM si va ramane activa doar pozitia de administrator neremunerat. In aceste conditii:
- faptul ca raman in continuare administrator neremunerat in cadrul SRL poate afecta indemnizatia si se poate suspenda plata acesteia?

-poate fi incompatibilitate faptul ca in calitate de administrator aprob actele de suspendare in vedere CCC pt contractul meu de munca?

- de asemenea in calitate de administrator pe perioada CCC pot semna acte sau sa desfasor mici activitati pt SRL ( neremunerat) ?

- pe perioada CCC, in calitate de asociat pot primi eventuale dividende fara sa imi fie afectata plata indemnizatiei?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl in timpul concediului de cresterea copilului DanaMaria16 DanaMaria16 Sunt in concediul de cresterea copilului si doresc sa deschid un SRL . Se poate? Pot fi si administrator? Pot avea activitate pe SRL fara sa imi pierd ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)
Obligatie de intrerupere a activitatii srl pe perioada ccc? longhorn longhorn Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator (neremunerat) in cadrul unui SRL, SRL in cadrul caruia sunt si singura angajata (e vorba de o ... (vezi toată discuția)