Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am și eu o mare nelămurire și va rog daca puteți ...

Buna ziua! Am și eu o mare nelămurire și va rog daca puteți să mă ajutați cu un răspuns.Intr un divorț,care este din vina ambelor părți,dar fosta sotie a venit cu dovezi că am inselat o chiar daca noi nu mai aveam relații conjugale,poate admite judecătorul daune morale de 8000 euro?
Mă sfătuiți să fac apel?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:44, 26 Noiembrie 2025
In functie de temeiul de drept, de probele administrate,, de durata casatoriei, de impactul in viata sotiei a relatiei dvs extraconjugale si a schimbarilor determinate de divort, da- poate obtine daune morale.

Va sfatuiesc sa asteptati solutia, apoi motivarea hotararii si dupa ce o primiti sa mergeti la un avocat si sa discutati intr un cadru confidential si profesional ce puteti face pe mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale dupa divort JustMe86 JustMe86 Buna seara!Am inaintat actiunea de divort in august 2011 inainte de intrarea in vigoare a noului Cod Civil care prevede acordarea de daune morale.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Motiv pentru divort corina2009 corina2009 Sunt casatorita de 4 ani. Din pacate de curand am realizat ca nu-mi mai iubesc sotul si in toti anii acestia am tras de el in orice faceam impreuna, iar atunci ... (vezi toată discuția)
Divort, daune morale genarino genarino sotia a plecat din domiciliul conjugal unde locuiam cu parintii mei in urma unor discutii privind infeidelitatea mea. in prezent locuieste in alta localitate ... (vezi toată discuția)