Buna ziua! Am și eu o mare nelămurire și va rog daca puteți să mă ajutați cu un răspuns.Intr un divorț,care este din vina ambelor părți,dar fosta sotie a venit cu dovezi că am inselat o chiar daca noi nu mai aveam relații conjugale,poate admite judecătorul daune morale de 8000 euro?
Mă sfătuiți să fac apel?
In functie de temeiul de drept, de probele administrate,, de durata casatoriei, de impactul in viata sotiei a relatiei dvs extraconjugale si a schimbarilor determinate de divort, da- poate obtine daune morale.
Va sfatuiesc sa asteptati solutia, apoi motivarea hotararii si dupa ce o primiti sa mergeti la un avocat si sa discutati intr un cadru confidential si profesional ce puteti face pe mai departe.
Motiv pentru divort
corina2009
Sunt casatorita de 4 ani. Din pacate de curand am realizat ca nu-mi mai iubesc sotul si in toti anii acestia am tras de el in orice faceam impreuna, iar atunci ... (vezi toată discuția)
Divort, daune morale
genarino
sotia a plecat din domiciliul conjugal unde locuiam cu parintii mei in urma unor discutii privind infeidelitatea mea. in prezent locuieste in alta localitate ... (vezi toată discuția)