Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru artificii si articole pirotehnice. Buna ziua. ...

Dosar penal pentru artificii si articole pirotehnice.
Buna ziua. Am fost identificat incercand sa vand artificii de calibru mare F2. S-a deschis dosar penal, s-a facut perchezitie la domicilu, s-a confiscat tot ce s-a gasit. Am recunoscut si colaborat. Inspectorul constatator a spus ca e bine cum am procedat si am sanse sa scap cat de cat bine.
Ce ar presupune acest mod de "a scapa" ? Stiu cat in cel mai rau caz este inchisoare. Cel mai bun scenariu care ar putea fi ? Multumesc!
Puteti primi o amenda penala.
Nu se poate aplica o amenda penala pentru asta [ link extern ]
Ce ar fi recomandat sa fac ? Caut un avocat ?
M-ar interesa o varianta mai putin usturatoare decat condamnarea.
Amânarea executării pedepsei, ori suspendarea. Ambele soluții sunt realizabile in funcție de atitudinea Dvs in cauza, profilul social și cazier..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare penala Andreiiiy Andreiiiy Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu informatii legate despre urmatorul subiect: In cazul in care s-a savarsit o infractiune care are ca pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! am o întrebare și eu . la prima fapta furt calificat ... Madalina Anamaria Madalina Anamaria Bună ziua ! Am o întrebare și eu . La prima fapta furt calificat conținu 4 acte . Reținere 24 de ore ulterior control juridiciar 60 de zile . Fapta ... (vezi toată discuția)