Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca. Bună seara! Sunt tehnician de laborator în ...

Contract de munca. Bună seara! Sunt tehnician de laborator în cadrul unei universități de stat. Imi exerciții activitatea în doua laboratoare unde pregătesc materialele pentru ora de laborator. Mi s-a comunicat ca mi se schimba fisa postului unde a fost introdus paragraful urmator: im funcție de nevoile instituției îndepliniți și funcția de gestionar/magazioner. Am primit fusa postului cu acest paragraf pe care sub anumite presiuni ne-a obligat sa le semnam fiind și colegii mei în aceeași situație. Am semnat, nu ni s-a înmânat și noua un exemplar iar acum a venit momentul sa preia unul dintre noi o gestiune. Voiam sa întreb dacă este legal sa treacă în fisa postului ce doresc dansii? Ei spun ca nu ne schimba felul muncii. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Predare primire obligata gestiune Herebyme Herebyme Buna ziua,lucrez de aproximativ 2 ani în cadrul MAPN iar de 1 an și 6 luni sunt detașat la alta unitate decat cea de origine,iar aceștia ma obligă sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,care este fisa postului pentru tehnician gestiunea ... lugtimpoli lugtimpoli Buna ziua,care este fisa postului pentru Tehnician gestiunea productiei? Nu poate fi magazonier,sau ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Gestionar- legea 22/1969 oana ristea oana ristea Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unei situatii. Lucrez intr-un laborator care are in dotare o magazie de reactivi. Exista un laborant care pe langa sarcinile ... (vezi toată discuția)