Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informare despre locatie copil

Sunt mama unei minore de 2 ani, am custodie comuna cu tatal care are program de vizita. Intre zilele de vizita ale tatalui, am doar 7 zile o data la 2 sapt in care acesta nu vine sa vada copilul. Luna aceasta, in acele 7 zile, am plecat cu copilul la bunici in alt oras. L-am informat pe tata ca plecam, dar nu i-am spus initial exact cate zile stau, urmand sa revenim acasa fara sa ii incalc timpul. Putea fi o zi sau maxim 7. Acum el imi ateage atentia prin email ca am incalcat hotarararea judecatoreasca pt ca nu i-am spus de la inceput exact cat stau. Initial i-am spus 3 zile, apoi am ramas 7. Oare acest copil chiar nu are dreptul sa isi vada bunicii sau suntem chiar atat de restranse ca libertate? Este ciudat ca el face astfel de amenintari, in conditiile in care nu am plecat fara stie, nu am plecat din tara si revin la dimiciliu in 7 zile fara sa ii afecteze in vreun fel programul de vizita? Am gresit eu? Sunt chiar atat de restrictionata ca viata dupa divort sau e vorba de santaj emotional aici? Pe mine ma afecteaza emotional acest gen de comportament si nu pot face nimic.
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2025
Monamonicam, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 27 Noiembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ii dati atentie. Pe viitor ii puteti da mesaj ca ati hotarat sa prelungiti si sa stati 7 zile, oricum, cat copilul e la dvs, nu aveti nevoie de avordul lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este luata in seama o plangere penala impotriva mamei pt santaj emotional? andipetre andipetre Buna ziua, Am fost casatorit timp de 1 an si jumatate cu sotia. Intre timp a aparut baiatul nostru, care acum are 2 ani si 4 luni. Cand copilul avea 1an si ... (vezi toată discuția)
Program vizita mamy86 mamy86 Buna ziua,sunt divortata,cu un copil de 5ani,tatal nu se implica in cresterea copilului,pensia e trimisa de el la parintii lui(e plecat in strainatate),pe ... (vezi toată discuția)