Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Sunt pensionar si angajat la o firma privata. Am primit ...

Buna ziua, Sunt pensionar si angajat la o firma privata.
Am primit o somatie de plata de la un Executor Judecatoresc, in baza unui contract de imprumut bancar vechi de circa 15 ani, cesionat catre o firma de recuperare, prin care ma anunta ca creditorul va incepe executarea silita prin inaintarea dosarului catre Executor. Dreptul de executare cred ca s-a prescris si vreau sa stiu cand si unde trebuie da depun Contestatia la executare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)
Urgent ! sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. pentru ... gavadi gavadi Buna ziua! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ca a ramas fara serviciu nu a mai platit ratele din 2013 sau chiar inceputul lui 2014. De atunci ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita LauraDorel LauraDorel Buna ziua! Pentru un credit de nevoi personale contractat in 2007, alocat unui executor bancar intern in 2009, ulterior, in 2012 alocat executorilor ... (vezi toată discuția)