Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anexa 6 a Legii nr.360/2023 are, printre altele, rubricile ...

Buna ziua.
Anexa 6 a Legii nr.360/2023 are, printre altele, rubricile "Salariu realizat lunar" , respectiv " Total venit lunar realizat".
Ce intra in componenta salariului realizat lunar?
Care este diferenta din salariul realizat lunar si total venit lunar realizat?
Cel mai recent răspuns: GMD66 , utilizator 15:36, 27 Noiembrie 2025
In plus, la salariu puteati obtine venit din ore suplimentare, prime, program de lucru prelungit, etc.
Salariul realizat lunar este salariul tarifar raportat la nr ore lucrate.
Total venit lunar realizat include TOATE veniturile, inclusiv sporuri, concedii...
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2025
GMD66, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,am si eu o nelamurire,.! am luat adeverintele cu venitul ... yonica09 yonica09 Buna seara,am si eu o nelamurire,.! Am luat adeverintele cu venitul total realizat de la o Firma si conform anexei 6 din L360/2023 in prima Linie este trecut ... (vezi toată discuția)
Buna seara .cum pot verifica daca datele din adeverinta cu salarii ... yonica09 yonica09 Buna seara .Cum pot verifica daca datele din Adeverinta cu salarii si toate veniturile realizate,conform Anexei 6 L.360/2023,luata de la firma la care am ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca melcsy melcsy ce insemna in cm la rubrica salar tarifar lunar ca sunt introduse 2 sume de bani una sub cealalta care dintre ele va fi calculat la pensie? cE este una si ce ... (vezi toată discuția)