Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pentru obținerea hotărâre de divorț trebuie să merg personal ...

Pentru obținerea hotărâre de divorț trebuie să merg personal cu CI. Pentru a obține? Sau poate să îl scoată ori cine.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:01, 27 Noiembrie 2025
Dacă s-a pronunțat hotărârea de divorț, puteți să o ridicați personal (cu CI) sau prin avocat.
Personal,prin av sau apelati la o ruda,cunostiinta cu o procura notariala din partea dvs ..
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea de divort si de partaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!!! Am terminat divortul de comun acord la inceputul lui feb 2010 si partajul prin tranzactie de comun ... (vezi toată discuția)
Cum sa formulez corect o imputernicire stelav stelav Buna ziua, Imi poate da cineva un sfat, cum trebuie sa formulez CORECT o imputernicire (procura) unei persoane, pentru a ridica de la arhiva judecatoriei o ... (vezi toată discuția)
Bună seara. În iulie am avut divorțul, iar pe data 04.09.2020 ... AdrianCBK AdrianCBK Bună seara. În Iulie am avut divorțul, iar pe data 04.09.2020 s-a încheiat. Pe data de 11.09.2020 am văzut că pe site-ul portal.just.ro a apărut ... (vezi toată discuția)