Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am castigat la judecatorie si in apel o contestatie la executare. ...

Am castigat la judecatorie si in apel o contestatie la executare. Datorita invocarii prescriptiei in timpul executarii silite. Instanta a desfiintat actul de executare si a delarat dosarul executorului prescris.
Acum, nu inteleg, creditorul poate deschide alt dosar de executare cu alt executor?
Deoarece Instanta a desfiintat doar ultimul act de executare ca fiind prescris. Datoria a ramas. Nimeni nu a anulat suma. Sumele executate incerc prin alt proces sa le recuperez. Dar;
Poate creditorul sa deschida alt dosar de executare?? Deoarece,repet, suma creditului nu a fost anulata.
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Am facut contestatie la executare silita. am invocat prescriptia ... Marcel 62 Marcel 62 Am facut contestatie la executare silita. Am invocat prescriptia in cursul executarii silite. Executorul a declansat proprire pe pensie dupa 3 ani de la avizul ... (vezi toată discuția)
Executare silita Manu Moldovan Manu Moldovan Buna ziua! Am avut o problema cu o firma de recuperari, care a dispus executarea silita a unui credit (prescris de altfel). Am depus contestatie in termenul ... (vezi toată discuția)
Executare silita raduradulescu raduradulescu buna seara . as vrea sa intreb si eu ceva legat de executorul judecatoresc si anume :daca un creditor se prezinta la un bej cu un titlu executoriu ,acesta are ... (vezi toată discuția)