Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am facut contestatie la executare silita. Am invocat prescriptia ...

Am facut contestatie la executare silita. Am invocat prescriptia in cursul executarii silite. Executorul a declansat proprire pe pensie dupa 3 ani de la avizul judecatoresc.
Am castigat la Judecatorie si la Tribunal definitiv. Judecatoria a desfiintat actul de proprire illegal, efectuat dupa perioada de 3 ani deoarece a intervenit prescriptia. Apelul creditorului a fost respins la Tribunal. Hotararea a ramas definitiva.
DACA actul de proprire a fost declarat ilegal ,fiind prescris, creditorul poate incepe alt act de exacutare pentru suma eligibila si reala ramasa?
Sumele oprite ilegal prin act prescris imi vor fi restituite?
Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:54, 27 Noiembrie 2025
Trebuia ss solicitați prin contestația la executare formulata și întoarcerea executării silite ,adică restituirea sumelor executate nelegal.In cazul dvs se pare ca o sa fie necesar sa o formulați pe cale separata printr o noua acțiune..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere executare silita AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am castigat intoarcerea executarii silite, sau desfiintat toate titlurile executarii si s-a dispus recuperarea sumelor executate. Daca cealalta parte face apel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unui proces de contestare a executarii silite ... mihai_olexiuc mihai_olexiuc buna ziua in urma unui proces de contestare a executarii silite am primit urmatoarea sentinta definitiva: - Respinge excepţia tardivităţii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)