Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de pensionare

Sotul meu a depus actele pentru pensionare in iulie si inca nu a primit nici un raspuns, nici Decizie de pensionare. Ce este de facut ín cazul acesta?
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:14, 28 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa mearga la Casa de pesnii si sa intrebe ce s-a intamplat cu dosarul.
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare respins lise lise Buna ziua . in data de 20 mai a mers la casa de pensii si a depus dosarul de pensionare anticipata.i sa verificat dosarul si a spus ca poate sa benificieze ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr nr. 387 publicată în m.of. nr 642 din 24 iulie 2018 clrd clrd Am citit că Decizia CCR nr. 387 (femeile pot opta să se pensioneze la 65 de ani) este obligatorie de la data publicării în M.Of, deci din 24 iulie. ... (vezi toată discuția)