Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat doreste sa isi anuleze concediul de odihna ...

Buna ziua, un salariat doreste sa isi anuleze concediul de odihna, (cerere depusa si semnata de angajator) care este procedura corecta? Renunta tot printr-o notificare/instiintare scrisa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 28 Noiembrie 2025
da
Nu are cum sa-si anuleze, ci doar sa solicite reprogramarea lui sau chemarea din CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de concediu de odihna Alexandra Ion Alexandra Ion Buna ziua, sunt angajata de 2 ani la o firma si am o nedumerire legata de cererea de concediu de odihna, in sensul ca aceasta nu exista in forma scrisa! ... (vezi toată discuția)
Artificiu...inlocuire lucrator cu un altul aflat in concediu... viorelh viorelh Buna ziua, As vrea sa stiu daca e posibila inlocuirea unui lucrator....care doreste sa plece in afara tarii pe timp de 2 saptamani ...cu un altul care se ... (vezi toată discuția)
Restituire avans concediu odihna anamaria81 anamaria81 Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: un salariat face cerere de concediu de odihna si conform legii primeste avans de concediu. Chiar din prima zi de concediu ... (vezi toată discuția)