Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am ajuns sa facem succesiunea în instanta. După ...

Bună seara am ajuns sa facem succesiunea în instanta .După bunic care a avut 3 copii toți decedati am rămas noi sa descurcam lucrurile .3 copii 1 băiat care are 4 copii a avut testament pentru 2 ceilalti 2 au renunțat la notar.Celrlalte fete una nu a avut soț și nici copii.Cealalta nu a avut copii ci doar soț în viata căreia ia făcut testament pe tot ce are ea.Cine vine la moștenire? Se dezbate succesiune după fiecare?
Partajul succesoral se realizează doar între moștenitorii în viață. Așteptați hotărârea definitivă și aveți încredere în avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am ajuns sa facem succesiunea în instanta .după ... AVA6871 AVA6871 Bună seara am ajuns sa facem succesiunea în instanta .După bunic care a avut 3 copii toți decedati am rămas noi sa descurcam lucrurile .3 copii 1 băiat ... (vezi toată discuția)
Mostenire fara testament ContSters91464 ContSters91464 Cazul de fata e destul de complicat pt mine si incerc sa-l descriu cat mai clar. O doamna singura, in varsta, cu doi copii(fete). Una din fiice decedeaza, ... (vezi toată discuția)
Succesiune staiculuci staiculuci Bună ziua In februarie 2000 a decedat bunica mamei mele.Ea a avut 4 copii(3 fete si 1 băiat) dintre care doar 2 copii mai sunt in ... (vezi toată discuția)