Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt născută pe 29 mai 1967, am 58 de ani , am ...

Bună ziua. Sunt născută pe 29 mai 1967, am 58 de ani , am 40 de ani contribuitivi+ (1 an necontribuitiv) am.8 ani și 6 luni grupa 2 %. Întrebarea este ,dacă ies la anul 2026 . Beneficiez de drepturile ce mi se cuvin de la grupa? . Ma penalizează?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 30 Noiembrie 2025
Pensie limită de vârstă cu reducerea vârstei de pensionare cu 5 ani : Incepand cu Iulie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Născută în 1967, 29 mai. lucrez din 1967, am 8 ani de grupa ... Mariana.marinescu0@gmail.com Mariana.marinescu0@gmail.com Născută în 1967 ,29 mai . Lucrez din 1967 , am 8 ani de grupa doua 100% ,și un copil . La limita de virsta , ce reducere am și la ce virsta pot ieși! ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie - mai sabinaandreea sabinaandreea buna seara sunt nascut in 1967 luna septembrie,lucrez in politie din ianuarie 1991,am implinit luna trecuta 20 ani de munca in politie,totii anii fiind ... (vezi toată discuția)
Bună seara , as dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua ... Mariana.marinescu0@gmail.com Mariana.marinescu0@gmail.com Bună seara , a s dori sa știu cind pot iesi la pensie cu noua lege a pensiilor.,anticipat , fără penalizare sau la vârsta! Sunt născută pe 29 mai 1967 ... (vezi toată discuția)