Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

603 DECLARAŢIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE

In conformitate cu textul legislatiei den 2021 in formularul 603 nu mai exista optionea de pensionar, adica se refera numai la cetateni activi. In acest caz pensionarii, care platesc asigurarea de sanatate intr-un stat UE nu mai sunt scutiti de plata asigurarii de sanatate din Romania, adica platesc aceasta asigurare in doua tari.

Alte discuții în legătură

Cnas- pensionari cu domiciliul în străinătate. Melora Melora Bună ziua. As aprecia foarte mult dacă ați putea clarifica un aspect pe care nu l-am găsit explicat în alte părți. Întrebarea mea se referă la ... (vezi toată discuția)
întrebare neplată cass ramonacalbau ramonacalbau Bună ziua, as dori sa știu dacă exista vreo portiță de a nu plăti asigurarea de sănătate ? Ce ar trebui sa fac , menționez ca lucrez în străinătate ... (vezi toată discuția)
Formular s1 Gratimi Gratimi Sunt pensionara si doresc sa-mi stabilesc reședința in Franța . As dori sa stiu ce acte trebuie prezentate la Casa de asigurări de sănătate din România ... (vezi toată discuția)