Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Pentru un caz interesant am 2 întrebări: 1. Mama ...

Bună ziua,

Pentru un caz interesant am 2 întrebări:
1. Mama beneficiază de indemnizație creștere copil în România - copil născut în Spania, tatăl poate primi ajutorul oferit de Spania pentru nașterea copilului care se numește: nacionamiento y cuidado del menor? Dacă da, cum se poate face? Dacă nu unde apare dreptul tatălui în cazul verificărilor?
2. Mama care beneficiază de indemnizația de creștere copil poate avea un contract de muncă remote de exemplu în America? Dacă nu, unde poate fi văzut acest lucru? Au mai existat mămici care au lucrat în timpul indemnizației creștere copil, în afara reglementărilor în vigoare ale OUG 111? Dacă da, cum a fost posibil?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns, îl voi da mai departe.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru tata ciprydvd ciprydvd Buna ziua, am o intrebare putin complicata si la orce ghiseu am fost toti mau lasat raspunsul cu intrebari la care nu am nici eu raspuns. Sotia a nascut pe 29 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama eleva ancamargareta ancamargareta O mama minora, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la un liceu teoretic (frecventeaza fara intrerupere cursurile de zi ale invatamantului ... (vezi toată discuția)
Sfarsit ccc linda 77 linda 77 Buna ziua,as dori sa va adresezi doua intrebari:1 Daca pe certificatul de nastere al copilului in dreptul tatalui este linie ,mama beneficiaza de acea luna ... (vezi toată discuția)