Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot beneficia de un avocat din Baroul din judetul ...

Buna ziua !

Cum pot beneficia de un avocat din Baroul din judetul meu pentru redactarea unei cereri de chemare in judecata intr-un proces civil? Sunt o persoana cu dizabilitati si certificat de handicap. Le-am scris pe e-mail, nu mi-au mai raspuns la Barou cand am intrebat asta, iar acum doresc sa ma duc personal. Problema este ca nu stiu cum sa fac : Ma duc la barou si fac ce? Imi spun of-ul la secretariat sau cum se procedeaza? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:36, 1 Decembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună.ziua!Încercați sa luați legătura telefonic iar în cazul în care nu reusiti și mergeți personal sa aveți o cerere scrisa prin care sa solicitați ce doriți dvs,anexati acte medicale și dovada veniturilor realizate. Solicitați înregistrarea acesteia la secretariatul baroului respectiv,eventual sa vi se dea si nr de înregistrare.
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Rog lamuriri despre proceduri voldvold voldvold pe 31 luna curenta am o prima infatisare la un proces. Va rog, imi puteti da detalii despre ce se face la prima infatisare, cate infatisari pot fi in total, ... (vezi toată discuția)
Admitere-baroul mures tundici tundici Buna ziua, daca stie cineva cevain legatura cu inscrierea in Baroul Mures? Mai exact ma intereseaza : - de la........pana la ......se fac ... (vezi toată discuția)