Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă este legal ca un director ...

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă este legal ca un director să modifice orarul pentru intrarea în concediu medical a unui cadru didactic. S-a anunțat posibila modificare de orar încă din prima zi a concediului, fără să știe cât va dura acel concediu. Menționez că au fost colegi cu aproximativ două săptămâni de CM și nu s-a schimbat orarul în școală.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt cadru didactic titular în două școli, în ... Arwen1050 Arwen1050 Bună ziua. Sunt cadru didactic titular în două școli, în una cu norma de 8 ore - la o distanta de aproximativ 40 km-, iar la cealaltă școală o normă ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Bianca_vlasin Bianca_vlasin Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai speciala si poate imi da cineva niste raspunsuri. Acum 2 luni am pierdut o sarcina mare, la 30 saptamani (cauza - ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu gravida in timp de pandemie Andreea9205 Andreea9205 Buna ziua, De cand s-a declarat stare de urgenta societatea mi-a permis sa lucrez de acasa si mi-am indeplinit toate atributiunile pentru desfasurarea ... (vezi toată discuția)