Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Un angajat care a avut un accident de traseu la inceputul ...

Buna ziua,
Un angajat care a avut un accident de traseu la inceputul lunii noiembrie 2025 nu poate obtine concediu medical pentru ziua in care a suferit accidentul.
De la spital i-au spus, sustine ea ca o sa-i elibereze medicul de familie, medicul de familie i-a eliberat concediul medical incepand din urmatoarea zi si refuza sa-l modifice pe motiv ca nu poate dubla serviciile medicale din acea zi.
Acum angajatul ne spune ca nu are cum sa ne aduca CM pentru ziua respectiva.
Noi am raportat accidentul la ITM si nu stim cum sa acoperim ziua respectiva in pontaj, avand in vedere faptul ca nu avem concediu medical.
Ce alte optiuni am mai avea din punct de vedere legal pentru a acoperi pontajul pentru ziua respectiva.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical accident de munca rrramor rrramor Buna ziua, Speta: am un angajat care in luna februarie a suferit un accident. Din 11 februarie - 29 februarie a primit concediu medical din spital - cat ... (vezi toată discuția)
Accident traseu. concediu medical mataselg mataselg Buna ziua. Am suferit un accident de traseu, in timp ce ma intoarceam de la serviciu. Am cazut de pe bicicleta si mi-am fracturat degetele mari la ambele ... (vezi toată discuția)