Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua,am fost la un interviu la o clinica stomatologica ...

Bună ziua,am fost la un interviu la o clinica stomatologica si acum mi a spus ca nu fac contract munca,se muncește la negru cu bani la plic.si sa nu spun ca altădată am lucrat 2 saptamani fara contract si mi a dat bani,cand am cerut contract m au dat afara apoi nu au recunoscut ca lucrez la ei. Mai nou fiind in proba m au dat afara ca era bolnava o zi si mi s a invocat ca n au înlocuitori si dacă s bolnava sa stau acasă,la crăciun sunt fara bani ,cu copil si soț cu cancer mi au vorbit si urat.

Alte discuții în legătură

Inselaciune firma de recrutare personal alex989 alex989 Buna seara. Problema mea e urmatoarea. Am apelat la o agentie din tara care recruteaza oameni pentru a lucra in strainatate. Eu eram deja intr-un oras din ... (vezi toată discuția)
Cum si in ce conditii se recupereaza banii de la cnas dupa o interventie chirurgicala? dan66daniel dan66daniel Am ales sa fiu operat la o clinica particulara(care nu are relatii cu casa) de ruptura complexa de menisc exterior ,pentru ca pe plan local m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Se poate angaja o bolnavă de cancer în românia? cunosc pe cineva în astfel de situație, lucrează la un supermarket No name233 No name233 Am si eu o ntrebare se poate angaja o bolnava de cancer in romania? Cunosc pe cineva care este bolnavă de cancer si este angajata la un super market (vezi toată discuția)