Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vandut locuinta însă nu mi-am schimbat adresa ...

Bună ziua
Am vandut locuinta însă nu mi-am schimbat adresa . Doresc viderea unui automobil. Pot face vanzarea in ideea ca la adresa respectiva este un alt proprietar, dar și adresa mea figurează la aceeasi adresa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 4 Decembrie 2025
nu e nimic care sa va impiedice. Doar sa nu aveti datorii ca sa obtineti certificatul fiscal.
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu pt buletin crs44den crs44den buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto, adresa talon neschimbata LaviniaGusu LaviniaGusu Bună ziua! As aprecia o părere avizată în următoarea speță: doresc sa vand masina, proprietate personala; acum câteva luni mi-am schimbat buletinul, ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu intr-un spatiu cu destinatie "spatiu comercial" bciprian82 bciprian82 Buna ziua. Doresc sa ma informez cu privire la o situatie mai speciala... In curand imi va expira buletinul. Adresa care inscrisa acum pe cartea mea de ... (vezi toată discuția)