Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Într-un dosar de partaj, ce obiective pot formula ...

Bună ziua!
Într-un dosar de partaj, ce obiective pot formula pentru expertiza topocadastrala, daca am carte funciara si daca, cealalta parte, are construita pe teren o alta casa?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:21, 4 Decembrie 2025
Gasiti informatii utile in Rezumat generat de AI, aici: [ link extern ]
Aceste aspecte se discuta cu av
angajat iar dacă nu aveți ar trebui sa va angajați urgent.Atunci când e vorba de bani nu se fac experiente de ,, autoreprezentare"ca in cazul contestarii unei amenzii de 200 lei.Daca v ați blocat la faza asta ce o sa faceți când expertul va propune o lotizare care nu va convine,o evaluare a imobilului contrara intereselor dvs etc.?În principiu se solicita evaluarea imobilului,dacă este partajați în natura , dar depinde de particularitatile spetei nu mergem la ghici..etcetc.
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână ... Andrmaria Andrmaria Bună ziua! Ma aflu în divort cu soția mea acum o săptămână a fost acasă executorul pentru a evalua casa poze tot ce trebuie ,eu sunt plecat din țară ... (vezi toată discuția)
Succesor cu titlu particular ? molul molul buna seara v-as inreba daca cumparatorul unui imobil are calitatea de succesor cu titlu particular deci avanzii cauza ? imi este opozabila conventia prin care ... (vezi toată discuția)
Care sunt cheltuielile de iesire din indiviziune ? cum se calculeaza taxa de timbru ? mdidan mdidan Stimta doamna/domn Suntem mai multi mostenitori pe un titllu de proprietate, printre care si Statul Roman. Fiecare stie care este cota sa din tiltlu. ... (vezi toată discuția)