Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acțiuni la Siderurgica din 1991

Am certificatul cu 40 acțiuni la Siderurgica din 1991 cu cuponiada ...ce sfaturi puteți să îmi dați?
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 6 Decembrie 2025
Din ce oras?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea Siderurgica SA, actuala ArcelorMittal Hunedoara SA este listata la BVB (simbol SIDG) [ link extern ]
Aveti posibilitatea sa le vindeti pe bursa sau sa le pastrati in speranta ca pretul unei actiuni va mai creste.
Va puteti adresa la Depozitarul central, aici: [ link extern ]
Compania siderurgică ArcelorMittal a confirmat, in octombrie 2025, oprirea definitivă a producției la fabrica din Hunedoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare certificat de actionar Actionar Daniel Actionar Daniel Oare pot primii bani pe actiunile bunicului decedat(Siderurgica Hunedoara preluata de Arccelor Mittal cod fiscal 2126855 J20/41/1991? 39 actiuni valoare ... (vezi toată discuția)
Cum vind actiuni petrom fanamarius fanamarius buna ziua detin 72 actiuni la SC PECO BAIA MARE cum le vand si unde? (vezi toată discuția)
Actiuni sau contravaloare actiuni la fondul proprietatea nelura2 nelura2 Tatal meu a avut un teren pe care Primaria Comunei nu a putut sa-l mai restituie. O firma spacializata a evaluat ternul si ne-a informat. Intrebarea e CE ... (vezi toată discuția)