Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este normal sa mi se elibereze buletin provizoriu pe ...

Buna ziua,este normal sa mi se elibereze buletin provizoriu pe o perioadă de un an, fiind în litigiu pentru obținerea actului de proprietate ,lucuind de 30 de ani la aceeași adresa,și până acum de 30 de ani mi s-au eliberat act de identitate normal.nu provizoriu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 4 Decembrie 2025
Da, daca nu ati prezentat dovada adresei de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin distrus Nicu13 Nicu13 Am părinții plecați în străinătate și am buletinu pe cruset gorj si o nebuna mi l a tăiat....Eu locuiesc de vreo 2 ani in tg jiu....cum pot sa mi fac ... (vezi toată discuția)
Mi-a expirat buletinul de identitate la inceputul ... mihaidiaconescu mihaidiaconescu Buna ziua. Mi-a expirat buletinul de identitate la inceputul anului, si in februarie anul viitor imi va expira si permisul de conducere. Momentan locuiesc si ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin dupa casatorie - gazda la care vom locui nu e inca proprietar (succesiune) mfb mfb Buna ziua, as avea nevoie cat mai repede de o solutie - cum sa imi innoiesc buletinul - in situatia urmatoare: - m-am casatorit si am luat numele sotiei, ... (vezi toată discuția)