Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executarea silita in Romania

In urma unei Hotarari judecatoresti din 2021 societatea unde eu sunt administrator are in sarcina sa achite mai multe salarii unui fost angajat .Avand in vedere ca nu am reusit sa ajumgem la un numitor comun in ceea ce priveste suma datorata (el doerste pe langa salarii si o diurna de 87 euro zi pe mai multi ani ,defapt ar vrea salarii si diurne din 2019 pana la momentul platii adica prezent )nu am facut nici o plata catre dansul.El insa a deschis un dosar de executare in Romania cat si unul in Belgia unde a pus sechestru pe o suma mai mare de bani ,care depaseste cu mult debitul pe care firma i l-ar datatora in urma Hotarari Judecatoresti.Avand in vedere ca el deja a pus sechestru pe acei bani inca din 2022 in Belgia si ne-a adus un prejudiciu destul de mare avand in vedere ca firma nu putut sa isi mai desfasoare activitatea este normal ca si executorul judecatoresc din Romania sa mearga inainte cu dosarul de executare sa blocheze toata activitatea firmei si din Romania ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă, de fapt, „acordarea tuturor drepturilor” de ... aaannn aaannn Ce înseamnă, de fapt, „acordarea tuturor drepturilor” de care salariatul ar fi beneficiat în sentințele pronunțate în cazul concedierilor nelegale?Am ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale in belgia iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)