avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce înseamnă, de fapt, „acordarea tuturor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce înseamnă, de fapt, „acordarea tuturor drepturilor” de ...

Ce înseamnă, de fapt, „acordarea tuturor drepturilor” de care salariatul ar fi beneficiat în sentințele pronunțate în cazul concedierilor nelegale?Am concediat un sef de santier in decembrie 2019 care se afla in CFS din luna august 2019 pentru ca firma nu mai avea nici un fel de activitate din culpa lui (mi-a vandut contractul si mi-a luat angajatii)
El a contestat in instanta si pentru ca decizia de concediere nu a fost intocmita corect(nu era specificat unde o poate contesta si nu i-am comunicat-o si electronic instanta a hotarat sa anuleze decizia de concediere si ne-a obliga la plata unei despagibiri egale cu salariu si „acordarea tuturor drepturilor” de care salariatul ar fi beneficiat .L-am chemat sa il reintegram in munca si sa ii dam acea despagubire in 2021 imediat dupa ce s-a terminat procesul.L-am reintegrat ,i-am facut toate documentele,i le-am trimis si lui ,nu le-a contestat in 2021,dar nu i-am dat banii .El nu a venit dar ne-a trimis contul bancar mamei lui sa ii viram bani pentru ca pe conturile lui avea popriri. In plus ne cere sa ii dau diurna de 87 euro /zi pentru ca in perioada in care a lucrat la noi a fost detasat/delegat in Belgia si salariu la zi pana in 2025.Pentru ca despagubirea trebuie sa fie la zi . In acest timp el a angajat diversi expertii contabili ,executori judecatoresti pentru a stabili suma despagubirii pe care ar trebui sa o primeasaca si cu care nu a fost de acord pana in prezent (le-a contestat pe toate dupa)punand toate cheltuielile in sarcina mea..El nu a platit nici o expertiza desi le-a solicitat. Ce ar trebui sa includa despagubirea pe care ar trebui sa i-o dau?trebuie sa iau in calcul si diurna?trebuie sa ii dau salariu pe 6 ani ?ce se intampla daca nu am banii?Cum as putea iesi din aceasta situatie ?Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2025
aaannn, utilizator
Cel mai recent răspuns: aaannn , utilizator 18:56, 28 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Diurna nu se poate lua in calcul ...de unde este sigur el ca l-ati fi delegat /detasat pe perioada cand a fost litigiul?

„acordarea tuturor drepturilor” de care salariatul ar fi beneficiat se poate referi la prime, tichete de masa etc...
In hotarare scrie asa<<Obliga parata la plata unei despagubiri banesti egala cu salariile indexate, majorate si
reactualizate, respectiv cu celelalte drepturi de care reclamantul ar fi beneficiat, incepand cu data-desfacerii contractului individual de munca si pana la plata efectiva a-acestei despagubiri.>>avocatul meu spune ca aceasta despagubire trebuie indexata si majorata pana la plata efectiva dar el cere sa ii dam toate drepturile pana la data platii efective ,respectiv 2019-2025
Ce spune avocatul cu ce spune el sunt afirmatii identice ..insa diurna, nu poate fi luata in calcul.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_706...
Nu cred ca m-ati inteles.El ne solicita in instanta acum sa ii dam o despagubire egala cu salariile si toate drepturile de care ar fi beneficiat din 2019 pana in prezent,adica 12 luni x 6 ani ...pana la data platii efective (majorate si indexate )
Avocatul nostru sustine ca salariile sunt de la data desfacerii contractului de munca ,respectiv decembrie 2019 pana la data de reintegrari in activitate ,respectiv 09/2021 indexate ,majorate pana la data platii efective.
El a facut tot felul de expertize judiciare,extrajudiciare pe care ulterior tot el le-a contestat iar acum ne-a facut iar plagere la instanta ca nu ii dam diurna si salariile pentru toti acesti ani .
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2025
aaannn, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul salariu pana la reintegrare FLORIN VASILIU FLORIN VASILIU Buna ziua, Am intalnit urmatorul caz : un angajat a castigat in instanta de fond anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate djurjpetre djurjpetre Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare. In martie 2018 mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)
Despagubiri conf. hotarare judecatoreasca Dan 99 Dan 99 Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)