Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara! Sunt CMI si am incheiat un contract cu o firma de ...

Buna seara! Sunt CMI si am incheiat un contract cu o firma de Hr pe 2 ani. Un abonament cu plata lunara si prestari servicii la cererea mea. Am achitat 2 luni si mi-am dat seama ca nu am nevoie de aceste servicii. Doresc sa inchid unilateral contractul dar firma imi cere plata integrala. Mentionez ca nu am solicitat nici un serviciu inca.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Abonament telefon mobil expirat, dar prelungit fara acordul meu Bamse44 Bamse44 Buna, Am avut un abonament cu o firma de telefonie mobila, care a expirat, dar abonamentul mi s-a prelungit automat in fiecare luna. La un moment dat am depus ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila gina10 gina10 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa pot rezilia contractul de telefonie mobila; am un contract de telefonie mobila incheiat pe un Srl; ... (vezi toată discuția)
Inchidere abonament telefonie iust79 iust79 Imi cer scuze daca am postat in rubrica gresita, dar nu imi dau seama unde sa incadrez subiectul. Problema este urmatoarea: am avut un abonament la o firma de ... (vezi toată discuția)