Buna ziua ! Am urmatoarea situatie: In data de 26-11-2025 am primit la ING prin aplicatia Ropay de la un prieten o suma de bani ptr a-i achita o factura .Din greseala mi-a trimis mai mult decat trebuia,i-am transferat diferenta prin acelasi mod doar ca sistemul a trimis banii intr-un cont BCR desi suma a fost trimisa din cont Raiffeisen. .Am anuntat beneficiarul despre transfer si mi-a spus ca nu are cont la BCR. Am contactat ING pe 27-11-2025 prin chat caci la relatii clienti nu exista posibilitatea de a rezolva ceva. Mi-au raspuns ca daca contul bcr este inchis banii se vor returna in 48 ore. Pe data de 2-12-2025 neprimind banii am reluat legatura cu banca pe chat fara sanse de reusita deoarece asistentul virtual oricat de detaliat prrzentam situatia nu putea sa inteleaga si-mi oferea raspunsuri standard care nu ajutau cu nimic.Adoua zi un operator uman dupa ce am transmis ca beneficiarul are contul inchis dinaintea datei de transfer mi-a raspuns ca banii sunt in contul beneficiarului iar ca sa se restituie banii sa solicicite o dovada de inchidere a contului. Beneficiarul a contactat banca si i sa comunicat ca cererea de inchidere este in desfasurare dar datorita unui card care a fost atasat contului inca nu sa definitivat situatia si ca ING trebuie sa solicite restituirea sumei.Am reluat contactul cu ING comunicandu-le raspunsul BCR intai au sustinut ca nu se pot restitui banii caci nu ar fi inhis si beneficiarul are acces la bani,am explicat inca o data situatia si le-am recomandat in cazul in care considera incercare de frauda sa contacteze BCR si orice autoritate considera necesar. Intr-un final vor acordul beneficiarului ptr restituirea sumei. Daca nu gresesc acest mod de gestionare a situatiei denota o atitudine mizera . Ar putea fi luata vre-o masura impotriva lor ?