Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea, in vârstă de 68 ani, este internata la ...

Bună ziua. Sora mea, in vârstă de 68 ani, este internata la camin. Are de mult timp un tratament pentru depresie si un tratament pentru dureri de spate, ea fiind in acest moment imobilizata la pat. De cateva zile medicul psihiatru de la camin a început sa ii administreze un tratament pentru dementa deși ea nu are nici un simptome, este perfect lucida si cooperanta. Cumnatul meu a decedat in luna octombrie si trebuie făcută succesiunea. Medicii de la camin refuza sa îmi dea adeverințele necesare, pentru ca eu sa o pot reprezenta la notar. Ce pot face in acest caz?
Mulțumesc, intre timp am aflat, trebuie luată adeverinta de la INML.

Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu adeverința nu o puteți reprezenta, ci merge ea cu adeverința la dezbaterea moștenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La vanzare cumparare daca cea in cauza are dementa poate semna sora? cool_girl_em cool_girl_em o doamna vrea sa facem vanzare cumparare cu clauza si noi sa o ingrijim, problema e ca doamna are inceput de dementa si ea nu ne poate face actele, e posibil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,bunica suferă de demență severa ... Romeo_ionut Romeo_ionut Buna ziua,bunica suferă de demență severa.Ea sta singura și nu mai are pe nimeni.A ajuns într-un stadiu in care se cearta cu vecinii și amenință cu ... (vezi toată discuția)
Mama mea are 75 ani, are parkinson, demență, şi sunt vreo ... Mirela Marinași Mirela Marinași Mama mea are 75 ani, are Parchinson, demență, şi sunt vre-o 5 ani de când nu mai e aptă să îşi poarte de grijă. Sora mea locuieşte cu ea şi are ... (vezi toată discuția)