Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere pe apartament cu ...

Urmeaza sa inchei un contract de inchiriere pe apartament cu o firma. Cine trebuie sa plateasca impozitul? Luni ma voi duce cu contractul sa-l depun la ANAF. Firma poate plati impozitul? Multumesc mult pentru raspuns. O seara minunata!

Alte discuții în legătură

Inchiriat apartament proprietate personala in alta localitate decat cea care apare pe buletin Anelie Anelie Buna seara, Detin in apartament proprietate personala in Bucuresti, sector 1, cumparat de mine inainte de casatorie. Acum am alt nume de familie, prin ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mai multi proprietari nicole2619 nicole2619 Buna ziua, Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un contract de inchiriere pe care vreau sa il inchei si sa il declar la ANAF: eu sunt proprietara ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social asmotortrade asmotortrade Buna seara! Am un contract de inchiriere cu fiul meu minor pt. o camera in valoare de 10 lei/ lunar pt. stabilirea sediului social al societatii mele. Pt. ca ... (vezi toată discuția)