Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensionare anticipata

In vederea depunerii cererii pentru pensionare anticipata, as dori sa stiu, va rog, cum pot afla exact care este stagiul meu complet contributiv, daca: sunt nascuta in luna mai 1967, m-am angajat prima data la 01.08.1991, am fost 2 ani (04.08.1996-04.08.1998 in concediu crestere copil) si am mai avut concedii medicale, nu am lucrat cca 5 zile (intrerupere) cand am schimbat un loc de munca, am avut cateva zile concediu fara plata
Ultima modificare: Vineri, 5 Decembrie 2025
mvasilescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul pensie-ani lucrati, concediu medical, somaj, concediu crestere copil copilarosul copilarosul Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum se face calculul pt iesirea la pensie tinind cont de faptul ca sunt femeie, nascuta la data de 20.09.1967, angajata din ... (vezi toată discuția)
Sunt femeie in varsta de 56 ani si 10 luni. as vrea sa stiu cand ... mvasilescu mvasilescu Sunt femeie in varsta de 56 ani si 10 luni. As vrea sa stiu cand m-as putea pesnsiona anticipat, daca lucrez din luna octombrie anul 1991. (vezi toată discuția)
Cand as putea iesi la pensie in urmatoarele conditii : ContSters310776 ContSters310776 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pertinent in cele ce urmeaza : Sunt nascuta in luna octombrie 1967 .Din anul 1986 luna aprilie si pana in ... (vezi toată discuția)