Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Vă rog sa ma ajutați într-o chestiune legată de ...

Buna ziua!
Vă rog sa ma ajutați într-o chestiune legată de tutela.
Cunosc de foarte multi ani o persoana in vârsta care de tot atâtia ani locuieste la azilul de batrani. nu are pe nimeni si nimic.
Din cauza problemelor psihice de care suferă, se pune problema de a fi mutată într-un așezământ de specialitate. Cdei de la azil m-au contactat, cunoscand ca sunt singura persoana care o viziteaza, cu propunerea de a-i fi tuture.
Aici este problema mea. As fi de acord sa accept tutela, cu implicarea unor costuri cat de cat decente pe care ar trebui sa le suport în vederea intretinerii persoanei la noul asezamant unde va fi mutata, dar in cazul in care nu voi mai putea suporta aceste costuri in timp, avand in vederre ca am si eu familie cu trei copii si alte obligatii financiare, ce se va intampla? voi fi nevoit sa o iau acasa la mine? lucru care mi-ar imposibil.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai ... GeaninaM25 GeaninaM25 Buna seara! Ma intreb daca ma puteti ajuta cu situatia de mai jos: Se poate obtine tutela pentru un batran care sufera de alzheimer, dar care nu mai are ... (vezi toată discuția)
Procedura curator cu domiciliul in strainatate Mariannn345 Mariannn345 Buna ziua! In primul rand vreau sa spun ca eu locuiesc in Anglia de cativa ani. Aseara am primit un telefon de la un asistent social, pentru ca parintii mei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din pacate am un tata foarte ciudat, dificil si alcoolic. ... gabrici gabrici Buna ziua, din pacate am un tata foarte ciudat, dificil si alcholic. Sub tratament medicamentos, bea si lesina si cand se trezeste nu se poate misca cateva ... (vezi toată discuția)