Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Detalii soluție

Ce presupune aceasta mentiune: "Amână pronunţarea hotărârii judecătoreşti la data de 15 decembrie 2025, Complet 3, pronunţarea hotărârii urmând a se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform dispoziţiilor art. 396 alin. (2) C.proc.civ."

Alte discuții în legătură

Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Pronuntare Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Va rog, se poate sa-mi spuneti si mie ce inseamna \\"Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei ... (vezi toată discuția)