Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Am lucrat pina in anii 1990 la Fabrica de Tigarete ...

Buna seara.Am lucrat pina in anii 1990 la Fabrica de Tigarete Bucuresti Grozavesti,iar acum am nevoie de o adeverinta cu grupa de munca ,pentru Casa de Pensii.V-as ruga frumos sa imi spuneti unde ,pot obtine aceasta adeverinta ?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti...As dori sa specific ca aceasta fabrica s-a desfiintat......
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2025
costel01, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand pot beneficia de pensie? angeleny07 angeleny07 Buna ziua ma numesc Budae Simion sunt nascut in data de 1954.s dori sa imi spuneti cand as putea sa ies la pensie daca ani mei de munca cu cotizatiile ... (vezi toată discuția)
Grupa munca din unitate militara desfiintata Misake1791 Misake1791 Buna ziua. Am lucrat ca M.A.C(militar angajat cu contract) din 01.01.1993 pina in 15.04.2002, la U.M 01436 Bucuresti, unitate care in urma cu aproximativ 10-12 ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca pusa2mimi pusa2mimi Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu o informatie? La Fabrica de stofe Siltex Sighisoara in perioada 1974-1989 s-a acordat grupa a II-a de munca. Pentru ca ... (vezi toată discuția)