Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept

Buna ziua,

Fapta mentionata s-a petrecut acum un an jumate, persoana perchezitionata la care s-a gasit asupra sa o cantitate infima de droguri de mare risc in vederea consumului propriu. Dupa un an jumatate persoana a primit instiintare in care se mentioneaza: "Va confirmam ca sunteti in drept sa va prezentati dupa 3 zile de la afisarea prezentei, dar nu mai mult de 7 zile pentru inmanarea actelor de procedura la sediul instantei tribunalul cluj. De asemenea mentionam ca in cazul in care fara motive temeine nu va prezentati pentru comunicarea actelor in termenul de 7 zile actele de procedura se vor considera comunicate la implinirea acestui termen." Persoana fiind din bucuresti nu a primit in mana aceste documente. Pe site-ul tribunalului cluj apare ca pe data de 13.01.2026 va exista o sedinta.

Ca Obiect pe site este trecut: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu fără drept

Intrebarea vine, trebuie neaparat ca persoana sa se prezinte in 7 zile cum scrie in instiintare, sau la termenul trecut pe site? Cum se procedeaza in acese cazuri, mai e utila prezenta? Cum trebuie procedat cel mai ok in aceste cazuri?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:31, 8 Decembrie 2025
Înștiințarea conține citația. Puteți afla date despre dosar căutând pe portalul instanțelor. La termen solicitați să se admită cererea Parchetului de confirmare a renunțării la urmărirea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de curand am fost la tribunal, sectie: secţia i penală ... bMarian10 bMarian10 Buna ziua. De curand am fost la tribunal, Sectie: Secţia I Penală - Camera Preliminara / Fond, pentru confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 ... (vezi toată discuția)
Furt magazin raiv raiv Buna ziua, Am o intrebare...Nu mai au importanta motivele, insa in luna august 2016 a, furat o jucarie dintr un magazin Kaufland. Am fost retinut de cei de ... (vezi toată discuția)