Va salut ,pe scurt problema sta in felul urmator in urma cu 1 an am divortat de sotie ,in timpul procesului de divort am convenit sa facem si partajul pana sa se termine procesul ,zis si facut ...am mers la un notar unde sa facut lichidare de bunuri si partaj ce consta intr un apartament ,urmand ca eu sa i platesc partea de bani ce am convenit pe jumatatea ei de apartament ,i am platit suma de bani ceruta si convenita in intelegere prin transfer bancar conform si grilei de la notariat ,toate bune bune si frumoase ...de la un timp imi tot reproseaza ca 'a primit prea putini bani' ....acum intrebarea mea este mai poate face ceva dupa 1 an decand a semnat partajul la notar a fost deaccord cu suma...? Multumesc
Partajul voluntar notarial nu poate fi atacat decât pentru vicii de consimțământ sau pentru vicii de formă a actulu ichiar dacă părțile au fost de acord cu cota de contribuție și cu valoarea bunurilor ce compun masa partajabilă. Este nevoie de probe pentru asta.
O informație importantă este aceea dacă soția a fost reprezentată de avocat. De asemenea, între valoarea stabilită și valoarea de piață a apartamentului este o diferență mare ?
Având în vedere că actul a fost încheiat în urmă cu mai mult de 1 an, după caz, puteți invoca prescripția contra unei acțiuni de anulare a actului.
Partaj voluntar
butzi
Buna ziua,
Doresc sa realizez un partaj voluntar pentru un apartament de doua camere.
Vreau sa aflu mai multe informatii despre aceasta procedura: cum, ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar
anamariamed
Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati sa lamuresc o problema legata de impartirea bunurilor dobantide in timpul casatoriei.
Am fost casatorita 3 ani. Anul ... (vezi toată discuția)