avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale refuz bilet la ordin
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

refuz bilet la ordin

TREBUIE SA STIU CUM PROCEDEZ IN URMATORUL CAZ SI AS APRECIA UN RASPUNS OBIECTIV LA PROBLEMA MEA. #-o AM IMPRUMUTAT 20000 LEI DE LA UN PARTENER DE AFACERI PE PERIOADA DE 160 ZILE .LA 60 ZILE I-AM RESTITUIT SUMA DE 10000 LEI PLATA DIN CONTUL MEU IN CONTUL LUI PRIN BANCA=D> INTREBAREA MEA E .. DACA EU M-AI AM O DATORIE DE 10000 LEI CATRE DANSUL SCADENTA IN 18 02 2010 EL POATE SA FOLOSEASCA UN BILET LA ORDIN PRIMIT DE LA MINE DREPT GARANTIE CU ORICE SUMA??? [ MA AMENINTA CA O SA FIE 15000 LEI ] POATE SA-L COMPLETEZE SINGUR SI BANCA SA-L DECONTEZE FARA SEMNATURA MEA PE EL????????????:((:(( CE POT SA FAC IN ACEST SENS???????? VA MULTUMESC ANTICIPAT SUNT INTR-O SITUATIE FARA IESIRE:O
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 21:51, 17 Februarie 2010
Am renuntat la raspuns, nu stiu ce ati "hotarat" voi intre voi.!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Motorola, utilizator
Daca Biletul la Ordin nu poarta pe el nici o semnatura este inutilizabil.
nu poate sa foloseasca acel bo daca nu are semnatura dvs =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin do do In ce conditii o persoana juridica poate incasa un rest de plata, ca si contravaloare servicii conform unui contract incheiat, prin bilete la ordin?:hm::coffee: (vezi toată discuția)
Bilet la ordin snow-white snow-white Buna ziua!Am si eu o intrebare va rog....Am contract cu o societate (trust consacrat pe piata de 12 ani,fara probleme cu platile,pana acum...).In urma ... (vezi toată discuția)
Bo tip vechi, scadenta depasita EllaR EllaR Buna. ma confrunt cu o mica..mare problema, pe care sper sa ma ajutati sa o clarific. In cadrul unui contract, societatea noastra a garantat avansurile ... (vezi toată discuția)