avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

in urma cu 10 ani am cumparat produse de la un magazin care lucra cu banca BCR, am luat produsele, am platit prima rata si tot in acea luna am achitat tot creditul fara sa mai semnam nici un contract. casiera unde am platit nu ne_a comunicat ca trebuie sa facem o cerere pentru a ni se inchide contul. banii au fost varsati intr_un cont curent de unde se tragea rata lunara, dar s_a deschis un alt cont unde se aduna dobinda. in 2006 am vrut sa contractam un credit la banca BCR si am descoperit ca avem bani in cont dar si dobinda de datorat dupa 7 ani. bine inteles ca am facut scandal dar nu am rezolvat nimica am platit si datoria.
Cel mai recent răspuns: ContSters127212 , utilizator 09:59, 22 Februarie 2010
Buna ziua user rugina,

interventie moderator

Stergeti va rog din mesajul dvs. denumirea societatii bancare implicate, deoarece ati incalcat Regulamentul de postare.
Multumesc pentru intelegere.
Salut ,


Plangere scrisa datata si semanta catre ANPC , detaliati cat mai mult situatia anexati cat mai multe acte.

Cu stima
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
ContSters127212, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit- bunuri de consum tudora adrian tudora adrian in martie 2005 am facut cumparaturi, doar cu buletinul, de la altex in valoare de 2900 ron, 3900 cu dobanda si rata de aprox 90 ron pe luna timp de 45 luni. ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa apelez la un avocat? enu_90 enu_90 Buna ziua! In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale ipotecar la BCR pe 300 de luni.Timp de 9 luni am platit ratele iar urmatoarele 3 luni am platit o ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare, creante cedate, credit ipotecar thtt thtt Buna ziua. In 2007, am cumparat impreuna cu sotul o casa, pentru care am dat 100000 euro avans si inca 110000 euro credit ipotecar de la BCR, pentru care am ... (vezi toată discuția)