avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN

O societatea cu codul CAEN 749 (alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a) şi obiect principal de activitate: alte activităţi . - cod CAEN 7490 isi pastreaza codul pentru 2010 sau se va schimba?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 10:55, 27 Februarie 2010
Este grupa CAEN 749 si cod CAEN 7490, care este cf. Cod CAEN revizuit 2 intrat in vigoare la 01.01.2008 si inca in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru organizari de evenimente, petreceri mese festive Menthor Menthor Care ar fi Codul CAEN pentru o activitate principala de organizare de evenimente si mese festive (gen nunti , botezuri?) Multumesc (vezi toată discuția)
Corespondenta cod caen Corina Ganescu Corina Ganescu Buna ziua,mai jos sunt activitatile pe care as dori sa le trec la domeniul principal de activitate, respectiv obiect principal odata cu infiintarea societatii. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obiect de activitate ca persoana fizica autorizata Arhivist Arhivist Am o mare nelamurire in legatura cu codul CAEN, respectiv ce pot sa aleg la inregistrarea ca PFA. Am pregatire, specializare si experienta profesionala in ... (vezi toată discuția)