avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Corina
Bine ai revenit!
:vishenka:
[ link extern ]
:):):)
[ link extern ]
:love:
Buna seara! Am sosit si eu.
A aparut si sefa de lucrari. Bine ai Revenit Corina!
Nici nu am simtit ca au trecut 30 zile ...
[ link extern ]
Da, Queen este si pentru tine, se subintelege.
Mult'am Iuliana si Diana pt. apreciere ... dar prestatia mea a fost modesta (asta ca sa fiu ingaduitor cu mine)
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 13 Mai 2010
ContSters85576, utilizator
Luiza, nu m-ai nimerit cu dedicatia. Nu suport fotbalul si manelele. Dar imi place sportul. Fotbalul nu este sport, este o ingramadeala de analfabeti, betivi, prosti si tot ce deriva. Cam asta e sport
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
dar, pt. ca ma-ti lasat singur si-mi e urit ... ma duc sa fac nani.
Noapte buna si o dedicatie nominala ... pt. d-na noptii
[ link extern ]
Liviu
:sorry: Nici eu nu suport tot ceea ce inseamna fotbal+manele sau viceversaX-(#-o:angry:
Asta este intr-adevar SPORT!
[ link extern ]
[ link extern ]
Si...
[ link extern ]
=D>=D>=D>
Sau...
[ link extern ]
[ link extern ]
Noapte buna!:):):)

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)