avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
[ link extern ]
:coffee:
Ultima modificare: Vineri, 28 Mai 2010
ContSters98240, utilizator
Luiza, nu ma vad sa fac baie pe frigul ala.
Cit despre VT ... sa completez
[ link extern ]
si ceva ... de aduceri aminte si trezire de melancolii
[ link extern ]
LIVIU TOMESCU a scris:

Nu, nu am verificat link-ul pe care l-am postat. Am vizionat mai multe si am copiat 3 dar nu am fost atent la cel postat.
Am reeditat mesajul dar si secventa!
Scuzele mele, dar nu intelegeam ce doreati!
Oricum multumesc pt. atentionare!

:happy:Liviu ! M-ai facut sa ma amuz, fara nici o secventa ! Fa rost ( repede ) de iconita cu cafea !!!:)) Dormi ?

[ link extern ]
te inteleg pentru ca :
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2010
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)