avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Buna dimineata!

Nu-mi place sportul in care 22 de barbati in toata firea alearga dupa o basica, dar… mi se pare mie sau chiar nu mai sunt nici fotbalistii ce-au fost?
[ link extern ]

Chestiuni serioase:
[ link extern ]
LIVIU TOMESCU a scris:

In continuare tot singur.
S'aveti pofta la cafeaua de la ora 2.30.
[ link extern ]

:))e 4.30 ....dar de la 2.30 navighez...:))acum am vazut mesajul ! E mai tare ca si cafeaua!

@trope_doi, adevarat !!!Animalele chiar vorbesc ! Trebuie doar sa le intelegem !

[ link extern ]

si mult vorbita cafea ::coffee:
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
Buna seara si bine v-am regasit!:):):)
Corina,Liviu-Va multumesc! :hugall:
Scuzele mele pentru "disparitie",dar am fost ocupata cu ultimele retusuri pentru licenta.:)

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Pentru voi!
[ link extern ]
[ link extern ]
:luck::coffee:
=D>Bine ai revenit !

:happy:

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
Buna seara si :coffee: ca sa nu mai adormiti asa devreme. Voi ma disperati!!!
Salutam prezenta printre noi a mult asteptatei, stimatei si iubitei Luiza.
Si o primim cum se cuvine
[ link extern ]

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)