avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
u.b.i.k. a scris:

set your spirit free ... be free like a bird ... on a wire or ... like a drunk in a midnight choir :whistle:

[ link extern ]

understand the nature of freedom ...

Salut prezenta unui prieten pe acest topic. Indraznesc sa spun prieten pentru ca avem adresele de mess...dar sunt constienta ca nu am sa pot dialoga prea mult cu el...din motive de :))diferenta IQ...oricum, fara a leza pe nimeni, putini se compara cu dumnealui( da' sa stii ca sunt inca tanara si frumoasa:))...hai ca divaghez ). Asadar, in mod special si cu prietenie :

[ link extern ]

Corina...tot aia:D
:rofl:
zau ? Oh ... lasati :blush2:
[ link extern ]
io stau la tara asa ca scot si io un yeeeeehaaa ca orice om intelijent da pa la noi

Yeeeeehaaaaaaa!

u.b.i.k. a scris:

[ link extern ]
io stau la tara asa ca scot si io un yeeeeehaaa ca orice om intelijent da pa la noi

Yeeeeehaaaaaaa!
=D> =D> =D>

[ link extern ]

u.b.i.k. a scris:

[ link extern ]

Yeeeeehaaaaaaa!

Asa e cum spui ! Tocmai de aceea nu m-am inscris in discutia cu subiectul :
" Exista o invazie de prost gust,de"caterinca" de cartier ,de justitiarism de gasca si de agramatisme "
si nu ca as face subiectul vreuneia...dar nu-mi plac (deloc) discutiile contadictorii !

[ link extern ]

[ link extern ]

si sa nu uit, daca am invatat ceva, am invatat ca prietenii adevarati sunt sinceri si critica fara nici o retinere .E important !

In ceea ce te priveste pe tine, tin la tine foarte mult. Esti o persoana speciala. Iti multumesc ca esti atenta la mine ! Prea putine persoane sunt atente la altcineva...decat propria persoana !!! Multumesc @mihaelafree !
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2010
ContSters109653, utilizator

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)